Home Bedrijfsleven Wat verdien je met een krantenwijk?

Wat verdien je met een krantenwijk?

by admin

Ben je op zoek naar een flexibele (bijbaan) baan? Dan is het runnen van een papieren route of flyer wellicht een goede keuze! U kunt niet alleen genieten van buitenactiviteiten, maar u kunt ook heel snel inkomen verdienen. Daarnaast is het routinewerk op papier een goed begin, want het mag al beginnen op 13-jarige leeftijd! Wilt u weten hoeveel geld de papieren route kan opleveren? In dit artikel vind je het salaris van een krantenbezorger of een folderbezorger.

Dit verdien je met het lopen van folders 

Wanneer u het folder gebied beheert, zijn de factoren die het salaris bepalen dezelfde als de factoren van de papieren route. Denk aan de grootte van de gemeenschap, het aantal huizen, etc. Het salaris voor de folder verdeling ligt tussen de 100 euro en 150 euro per maand. Het wekelijkse bedrag ligt tussen de 20 euro en 25 euro. Het verschil met de papieren route is dat je het boekje maar één keer of een paar keer per week laat lopen, en soms kun je de papieren route elke dag lopen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is krant-lezen--1024x678.jpg

Salaris folders bezorgen per maand

Het maandelijkse inkomen van een folderwijk ligt tussen de 100 euro en 150 euro. Het bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw community.

Salaris folders bezorgen als je 13 jaar bent

Net als bij het rennen van flyers, wordt het salaris voor het rennen van flyers bepaald door de buurt, niet door de leeftijd. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent. Gemiddeld verdient een 13-jarige folderbezorger 4 euro per uur. Daarom is het een goed salaris voor de eerste baan of andere extra banen.

Taken van een krantenbezorger 

Allereerst is het leuk om te leren over het vak van een krantenbezorger. De naam zegt het al: de krantenbezorger bezorgt de krant. De werkgever geeft het blok of de straat af aan de krantenbezorger bij wie de krant moet worden bezorgd. Dit is meestal een standaard bezorgroute of wandel lijst waarbij alle abonnees in de bezorg volgorde staan.

Voordat kranten worden bezorgd, moeten ze worden opgehaald. Meestal in het dichtstbijzijnde magazijn. Nadat u de kranten heeft gehaald, kunt u ze opsturen. Op werkdagen worden de ochtendkranten voor 7 uur ’s ochtends verstuurd, en flyers of andere kranten vóór 18 uur. Op zaterdag moet de ochtendkrant voor 19.30 uur bezorgd worden en de middagkrant voor 13.00 uur.

Salaris krantenwijk 

Wanneer u de papieren route gebruikt, zijn er veel verschillende factoren die uw salaris bepalen. Dit hangt af van de grootte van de buurt, hoeveel woningen het bevat en of er appartementen in de buurt zijn. Of u nu alleen een weekkrant of een ochtendkrant draait. Het bedrag zal tussen de 80 euro en 150 euro per maand liggen, wat betekent dat het bedrag in elke regio ongeveer tussen de 8 euro en 20 euro ligt.

Salaris krantenwijk als je 13 jaar oud bent

Een krantenbezorger wordt betaald per gelopen wijk, de leeftijd die eraan hangt staat dus niet in verband met het salaris. Gemiddeld verdien je als 13 jarige krantenbezorger €4 per uur. Dit is een stuk meer dan het minimum jeugdloon, omdat dit werk dus niet in verband staat met de leeftijd. Het is dus een erg leuk salaris voor als je wilt gaan beginnen met werken voor een paar uurtjes in de week. 

Salaris krantenwijk per maand

Afhankelijk van verschillende factoren ligt het gemiddelde maandinkomen van de kranten route tussen de 80 euro en 150 euro. Als het werk meer of minder is, zal de prijs anders zijn.

Salaris krantenwijk per week

Aangezien het salaris van de papieren route tussen de 80 euro en 150 euro per maand ligt, ligt het wekelijkse bedrag tussen de 8 euro en 20 euro. 

Met wat voor soort krantenwijk verdien je meer?

Welke krantenroute het hoogste inkomen heeft, verschilt van regio tot regio. Meestal zijn ochtendkranten (waar abonnementen zijn bezorgd, zoals AD, Telegraaf, Volkskrant, etc.) krantengebieden met hogere inkomsten dan brochures of dorpskranten.

De belangrijkste reden voor het verschil in inkomen van verschillende papieren routes is het tijdsbestek. Voor de ochtendkrant moet je ’s ochtends op een bepaald tijdstip de krantenroute volgen, die bijna inflexibel is. Voor brochures ben je soms een paar dagen wandelen in de buurt, dus het is logisch dat het inkomen van ochtendkrant toeneemt.

Een krantenbezorger worden 

U heeft geen opleiding of diploma’s nodig om de bezorging van kranten te voltooien. Dit maakt het ook een ideale beginners baan voor tieners, jongeren of mensen die extra inkomen willen verdienen.

Voor deze major is het echter belangrijk om een ​​goede fysieke conditie te behouden en dat u nauwkeurig en nauwkeurig kunt werken. Dit vereist discipline, je zult bijvoorbeeld door lichte regen moeten lopen of vroeg opstaan ​​om de krant te bezorgen.

Voordelen krantenbezorger

Het bezorgen van kranten of brochures is een geweldige klus. Er zijn veel voordelen verbonden aan het worden van een krantenbezorger. Net zo:

  • Als bezorger sta je buiten
  • U leert de mensen bij u in de buurt beter kennen
  • Je werktijden zijn flexibel (je moet minstens een bepaalde tijd van tevoren door de gemeenschap lopen).
  • Verdien je eigen geld
  • De papieren route kan goed worden geïntegreerd met school of ander werk.

Nadelen krantenbezorger

Naast vele voordelen zijn er veel mogelijke nadelen aan het bezorgen van kranten of brochures. Net zo:

  • Door weer en wind moeten kranten en brochures nog bezorgd worden
  • Als u niet goed of ziek bent, moet u zelf voor vervanging zorgen
  • U moet vaak kranten ophalen bij uw plaatselijke magazijn, maar niet altijd in de buurt

Word je doorbetaald als ziek bent?

Als u ziek bent, heeft u geen inkomen. Als bezorger van kranten of boekjes heb je niet hetzelfde contract als je eigenlijke baan. Als u zelf ziek bent, is het meestal uw eigen afspraak om voor alternatieven te zorgen, maar dit lukt niet altijd. In dat geval moet het bedrijf de vervanging zelf regelen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de taken van een krantenbezorger?

Klik hier voor meer informatie.

Wat verdien je met folders lopen per maand?

Klik hier voor meer informatie.

Wat verdien je met een krantenwijk per maand?

Klik hier voor meer informatie.

You may also like